Vlucht naar je hart

Ria Guillaume

Vlucht naar je hart

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 978-90-8666-065-0, 200 blz., November 2008 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boekenplan

trefwoorden: russische revolutie maastricht

beschrijving

Vladimir groeit op aan de vooravond van de Russische revolutie. Hoewel hij van adel is vindt de familie van zijn geliefde Elenie – vanwege hun banden met de tsaar – hem niet goed genoeg om met haar te trouwen. Hij besluit daarom uit haar leven te verdwijnen en naar zijn familie terug te keren. Als hij na een lange rit thuis komt – verlangend zijn familie weer te zien – wacht hem een gruwelijke ontdekking. Vladimir brengt een offer, hij kiest voor zijn familie en draagt zijn lot. Op dat ogenblik breekt de revolutie uit en alle adellijke families moeten – om te overleven – vluchten en het land verlaten. Maar Vladimir zit gevangen terwijl Elenie wordt uitgehuwelijkt aan een wrede vorst. Zullen Vladimir en Elenie elkaar ooit terug zien?

Leef mee met de adellijke families, leer de uitgesproken karakters kennen, liefhebben of haten. Houd je adem in bij sommige onverwachte ontmoetingen. Blijf tot het eind hopen wat je tijdens het lezen vanaf de eerste bladzijde vanuit de grond van je hart hoopt.
Wegleggen is er bij dit boek niet bij tot dat je met een vliegende vaart bij het onverwachte einde bent.

Het wachten is op het vervolg…

Meer teksten en voorbeelden:

Moskou mei 1914Aan de vooravond van het einde van het tsarenrijk, liep de lange slanke man... lees de hele tekstinleidingDe rode zondag in januari 1905 was het begin van het einde van de Tsarentijd.
Terwijl... 
lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.