Hebzucht

Joop Hoekman

Hebzucht

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-6365-331-2, 298 blz., April 2021
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 439 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: roman, misdaad, verdwijning, vriendin, frauduleus beleggingsproject, Costa Rica, ex-politieman, infitratie

Misdaadroman over mysterieuze verdwijning

Rechercheur Tom Meijer wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van zijn vriendin Natasja, maar hij ontkent in alle toonaarden. Na verloop van tijd stopt de politie het onderzoek naar de verdwijning zonder dat er concrete resultaten worden geboekt. Langzaamaan probeert Tom zijn leven weer op te pakken, maar hij blijft actief zoeken naar zijn vermiste vriendin. Hij ontdekt dat Natasja geld heeft geïnvesteerd in een frauduleus beleggingsproject in Costa Rica. Zij is een van de vele gedupeerden. Tom vermoedt dat men vanuit die criminele organisatie betrokken is bij de verdwijning van zijn vriendin, en hij gaat over tot actie. De inmiddels ex-politieman infiltreert in die wereld met alle dramatische gevolgen van dien.
Dit is de vijfde misdaadroman van Joop Hoekman.

Over zijn werk verschenen lovende recensies:

Het boek leest als een trein, mede door een romantisch element. Er zijn verschillende invalshoeken die afleiden van de kern, de valsmunterij, maar over het algemeen hapt het boek heerlijk weg. Chris van Lier is een overtuigend personage, gedreven als hij wordt door wraak.

Thrillers Leestafel.info over Een oude vijand


De schrijver heeft mij verrast met dit verhaal. Met vele spannende plotveranderingen en uiteindelijk een goed verhaal. Ik heb ervan genoten en het zal zeker niet mijn laatste boek van Joop Hoekman zijn.

Hebban over Misdaadgeld

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.