De dominantie factor

Verbeter je leervermogen door het kennen van je dominante oog, oor, hersenhelft, hand en voet

Carla Hannaford

De dominantie factor

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8840-219-7, 186 blz., December 2020

vertaald door: Monique Huizen

beschrijving

'De dominantie factor' verkent een gebied dat wetenschappers en leerkrachten al lang intrigeert: de verbanden tussen de kant van het lichaam waar we bij voorkeur mee zien, horen, aanraken en bewegen en de manier waarop we denken, leren, werken, spelen en omgaan met anderen.
Het dominantieprofiel is een sleutel tot een beter begrip voor de manier waarop iemand denkt en handelt. Carla Hannaford laat zien waarom, en onthult hoe de kennis van het profiel van een leerling zowel de leerling zelf als de docent zal helpen met denken en leren op manieren die voor deze leerling het beste zijn, zodat hij op zijn hoogste niveau kan functioneren.
Hannaford verstrekt eenvoudige en makkelijk te leren methodes om je profiel en dat van je leerlingen te ontdekken. Dit is een boek dat ouders, leerkrachten en iedereen die wil begrijpen hoe het leerproces functioneert, veel nieuwe inzichten zal verschaffen.

Over de auteur:
Carla Hannaford is bioloog en pedagoog met ruim vijftig jaar onderwijservaring. Ze gaf honderden lezingen, cursussen en workshops over de hele wereld en komt ook regelmatig naar Nederland. Ze schreef meerdere boeken over pedagogiek en opvoeding, waarvan het bekendste “Smart moves; why learning is not all in your head” reeds in 12 talen werd vertaald.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.