Wees blij dat ik niet rij - gebonden

Lijdt u aan het ziende blind syndroom?

Mieke Fransen

Wees blij dat ik niet rij - gebonden

gebonden: € 21.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8666-063-6, geïllustreerd, 120 blz., September 2008
Formaat: 13.5 (h) x 21.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 390 gram.

Uitgever: Boekenplan

trefwoorden: ziende blind syndroom rijschoolhouders

beschrijving

Heeft u geen rijbewijs of bent u angstig achter het stuur?
Werd u als laatste gekozen bij gymnastiek omdat u geen bal kon gooien of vangen? Heeft u geen spelinzicht of een slechte oog-hand-coördinatie? Herkent u mensen vaak niet die al eens eerder aan u zijn voorgesteld? Verdwaalt u, waar anderen makkelijk hun weg kunnen vinden?Misschien ‘lijdt’ u aan het ‘ziende blind syndroom’.

Deze met humor geschreven uitgave geeft u alle kenmerken en behandelwijzen van dit, niet eerder beschreven, syndroom. Ook als u niet alle voorbeelden herkent dan kent u ongetwijfeld mensen waarvan u zegt: die is ‘ziende blind’ of ‘typisch zo’n vrouw achter het stuur’.

Voor gymleraren en rijschoolhouders is dit onmisbare literatuur. En voor iedereen die meer begrip wil krijgen voor deze vergeten groep mensen, die zich prima redden in de maatschappij, maar die je beter niet achter het stuur of bij handbal kunt tegenkomen!

Gebonden Limited edition

Meer teksten en voorbeelden:

opmerkingen van de auteurToen ik voor de grap een keer opperde om rijlessen te nemen, zei Bernadette:... lees de hele tekstAuteurDe auteur Mieke Fransen-Stolwijk is pedagoge en als docent/trainer communicatie... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.