De andere helft van Augusta Hope

Joanna Glen

De andere helft van Augusta Hope

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-93081-47-5, 336 blz., June 2020
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 526 gram.

Uitgever: Uitgeverij Orlando

vertaald door: Anke ten Doeschate

beschrijving

Augusta Hope heeft altijd het gevoel gehad dat ze er niet bij hoorde. Op haar zesde leerde ze het woordenboek uit haar hoofd. Op haar zevende verbeterde ze haar docenten. Tegen de tijd dat ze acht was, had ze haar lievelingsland in de wereld uitgekozen op de klank van de naam: Burundi.

Als volwassene is ze vastberaden uit te vinden waar ze thuishoort. Parfait Nduwimana mag zich nergens thuis voelen. Hij woont met zijn familie in Burundi, een land in de greep van een burgeroorlog. Wanhopig begint Parfait aan een levensgevaarlijke reis in de hoop een nieuw thuis te vinden.

De andere helft van Augusta Hope is een verhaal over twee buitenstaanders die allebei proberen hun plek in de wereld te vinden en zichzelf en elkaar te leren kennen.

In de pers

‘Dit juweel van een roman is zowel onderhoudend als ontroerend.’ – Daily Mail

‘Een verhaal voor iedereen die ooit het gevoel heeft gehad dat hij nergens thuishoort. Ik heb echt van dit boek genoten […] Prachtige observaties vol humor in een verhaal dat leest als een trein.’ – Miranda Hart, comédienne en auteur van Is it just me?

‘Betoverend mooi’ – Sarah Haywood, auteur van De cactus

‘Een prachtig geschreven debuutroman met onvergetelijke personages en een onweerstaanbare boodschap van verlossing.’ – RED magazine

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Joanna Glen studeerde Spaans aan de universiteit van Londen en in Córdoba.... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.