Activeer je onderbewustzijn

Een praktische handleiding voor het afstemmen van ons onderbewustzijn op persoonlijk geluk en zakelijk succes

Barbel MohrClemens Maria Mohr

Activeer je onderbewustzijn

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 978-90-8840-015-5, 200 blz., November 2008 UITVERKOCHT!

trefwoorden: onderbewustzijn, geluk

beschrijving

De boeken van Barbel Mohr zijn wereldwijde bestsellers geworden. Haar ideeen over 'bestellen bij het universum' worden in dit boek verder uitgewerkt en onderbouwd, vooral over de enorm grote rol die ons onderbewustzijn hierbij speelt. Negentig procent van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewustzijn! Het onderbewustzijn is daarom de ware sleutel tot succes in het leven. Het is de link met het universum. Daarom is de conclusie dat we uiteindelijk zelf verantwoordelijk zijn voor ons leven ook niet zo vreemd. We zijn zelf veantwoordelijk voor onze successen maar ook voor onze mislukkingen, doordat ons onderbewustzijn daarop is afgestemd.
Aan de hand van talrijke sprekende en humoristische voorbeelden wordt in dit boek duidelijk gemaakt dat succes op elk terrein afhankelijk is van onze onbewuste gedachten en overtuigingen. Negatieve overtuigingen kunnen dan ook veel leed veroorzaken.
Dit boek biedt een praktische methode waarmee we deze innerlijke automatismen en opgedrongen overtuigingen kunnen veranderen, zodat we ons onderbewustzijn in de gewenste richting kunnen herprogrammeren.
Het is een soort bouwpakket bestaande uit tal van beproefde technieken zoals affirmaties, visualisaties en meditaties, waaruit men een eigen keuze op maat kan maken.
De aanbevolen technieken spreken hoofd en hart, logica en intuitie aan, en stellen ons in staat om baas over ons eigen leven te worden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.