Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend

Ontdek de psychische oorzaken van ziektes

Lise Bourbeau

Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 978-90-8840-016-2, 200 blz., November 2008 UITVERKOCHT!

trefwoorden: gezondheid harmonie balans problemen

beschrijving

In dit confronterende, maar liefdevol geschreven boek onderzoekt bestseller-auteur Lise Bourbeau de onderliggende oorzaken van lichamelijke en geestelijke klachten. Ze is ervan overtuigd dat elk fysiek probleem de uiterlijke manifestatie is van emotionele en psychologische problemen, of van een gebrek aan harmonie en balans in het leven.
In diepste wezen is iedereen op zoek naar innerlijke vrede, maar we weten vaak niet waar we die kunnen vinden. Het antwoord ligt in het luisteren naar wat je beste vriend - je eigen lichaam - je vertellen kan. Uitgaande van de universele levenswettten van oorzaak en gevolg neemt Lise Bourbeau de lezer bij de hand om een voor een diens levensproblemen te ontrafelen. Bij elke stap biedt zij gereedschappen aan om die problemen op te lossen en al doende een nieuw fundament te bouwen voor een gezond en gelukkig innerlijk leven.
Het boek is helder een eenvoudig geschreven, met praktische tips in de vorm van oefeningen en affirmaties om jezelf te kunnen genezen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.