Eeuwige echo

Truus van Keulen

Eeuwige echo

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-6365-225-4, 411 blz., April 2020
Formaat: 2.7 (d) cm. Gewicht: 640 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: roman, familieverhaal, spiritueel, geschiedenis, schakel, zin van het bestaan, terugkerende patronen

Terugkerende patronen in de generaties

'Helen. Elke keer als hij aan haar denkt, gaat er een schok door hem heen. Hoe heeft ze hem toch zo hulpeloos achter kunnen laten? In de zak van zijn zwarte pandjesjas voelt hij haar brief branden. De brief die hem zo pijnlijk aan zijn aandeel in haar dood herinnert. Hij wil er niet bij stilstaan. Hij moet verder met zijn drie kinderen en de boerderij. Voorlopig kan Fien, de dienstmeid, wel voor de kinderen zorgen, al is zij eigenlijk te oud voor die taak.'

'Eeuwige Echo' is een familieroman met als thema’s de zoektocht naar de zin van het bestaan en terugkerende patronen in de generaties. De hoofdpersoon, Thera, gaat op zoek naar haar afkomst om de leegte die ze voelt te verklaren. Ze krijgt daarbij hulp van haar moeder Liesbeth, die vanuit een andere tijd naar haar leven kijkt.
Thera ontdekt dat haar ouders, Dorus en Liesbeth, geheimen mee in het graf hebben genomen, zoals ook zijzelf een groot geheim heeft weten te bewaren.
Het verhaal speelt ongeveer tussen 1900 en 2000. Dialogen tussen Thera en Liesbeth worden afgewisseld met flashbacks uit hun verleden.
Een boeiend en vlot verteld verhaal dat laat zien hoe mensen in elke tijd zoeken naar welke schakel ze zijn in hun geschiedenis.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:


Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.