Vogels en de liefde

Elvira Werkman

Vogels en de liefde

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 978-90-5011-623-7, 128 blz., June 2017
Formaat: 20.0 (h) x 15.2 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 276 gram.

Uitgever: KNNV Uitgeverij

editie: Nu in prijs verlaagd!

illustrator: Stef den Ridder

trefwoorden: vogelboeken, vogelboek, diergedrag, vogelgedrag, vogels in de tuin, tuinvogels, vogelnesten, vogeleieren, liefde, geluk, cadeau, valentijnsdag

beschrijving

Verrassende liefdesweetjes over vogels, van pimpelmees tot paradijsvogel. Hoe zit dat eigenlijk met vogels en de liefde? Zijn vogels voor altijd bij elkaar of vervluchtigt de liefde al snel? Zoveel vogels, zoveel liefdes, ontdekte Elvira Werkman toen ze in de vogelliteratuur dook en met tientallen kenners sprak. In Vogels en de liefde deelt ze haar bevindingen op een lichte en nuchtere manier.

Van zomerhuwelijk en vurige liefde tot jarenlange trouw en treuren na de dood van de partner; verleiding, vreemdgaan, latrelaties, homoseksualiteit... Het passeert allemaal de revue in Vogels en de liefde.

Nu van € 14,95 voor € 9,95!

- Verrassende liefdesweetjes over vogels, van pimpelmees tot paradijsvogel
- Vol met luchtige wetenschap en anekdotes van vogelkenners
- Leuk voor elke vogelliefhebber

Elvira Werkman had al op haar twaalfde haar eerste verrekijker. En nog steeds is ze de natuurjournalist en schrijver gefascineerd door bloemetjes en beestjes. Ze dwaalt graag door het groen. Om het hoofd leeg te maken of juist te vullen. Om te bewonderen en verwonderen.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.