Verkopen? Stylen!

Tips om je huis snel te verkopen

Femke Apontoweil

Verkopen? Stylen!

paperback/ gebrocheerd: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6100-626-8, 112 blz., May 2008
Formaat: 2.4 (h) x 2.1 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 365 gram.

trefwoorden: interieuradvies verkoopstyling wonen inrichten advies

beschrijving

Met verkoopstyling verkoopt een huis eerder en beter. Dit boek is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die een woning wil verkopen en deze optimaal wil presenteren. Voorzien van praktijkvoorbeelden en met daadwerkelijke oplossingen waarmee zelfs mensen met het minste gevoel voor styling op succesvolle wijze aan de slag kunnen. Een ´must have´ voor elke particuliere huizenverkoper én makelaar.

Waarom verkoopt het ene huis sneller dan het andere? Kijkt men werkelijk wel door de rommel heen? We vinden allemaal dat we een goede smaak hebben, maar vindt de kijker dat ook? Zonder schroom toont Femke Apontoweil aan de lezer de rotzooi in haar eigen huis. De inrichting is alles behalve neutraal, rustig en ruimtelijk. ´Helemaal prima!´ zegt ze, ´behalve als ik het wil verkopen. Dan moet ik heel hard aan het werk.´

Femke Apontoweil werkte negen jaar als styliste in Spanje en in Nederland. In 2004 startte zij het bedrijf ´KOOZI interieur advies en verhuur´ en werkt sindsdien succesvol samen met vele makelaars. Sinds een aantal jaren is zij tevens als docent Verkoopstyling verbonden aan de NVM.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.