Van nature klikt het!

Leerboek voor de junior fotograaf

Bart Stornebrink

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-5011-728-9, 88 blz., October 2019
Formaat: 23.8 (h) x 23.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 533 gram.

Uitgever: KNNV Uitgeverij

trefwoorden: natuurfotografie

beschrijving

Dit boek is geschreven voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar die graag (beter) willen leren fotograferen. Als thema hebben hebben we gekozen voor de natuur. Natuur is schitterend, indrukwekkend, rustgevend en overal. Je hoeft dus niet heel veel moeite te doen om mooie foto onderwerpen te vinden, want in je tuin, of in het park kun je al beginnen.

In dit leerboek voor de junior fotograaf leren we je op een hele begrijpelijke manier de basis beginselen van de fotografie. Aan de hand van hele mooie foto’s inspireren we jou en laten we je zien wat er allemaal mogelijk is. Techniek is belangrijk, maar plezier staat voorop!

- Basistechnieken van de fotografie
- Hoe word je een goeie fotograaf
- Fototips uit de natuur

Een deel van de opbrengst van dit boek komt ten goede aan Stichting KidzKlix, om zoveel mogelijk kinderen kennis te kunnen laten maken met de natuur.

FotoBart is Bart Stornebrink. Hij is medeoprichter van Stichting KidzKlix. Bij KidzKlix is hij workshopleider en workshop coördinator. De afgelopen jaren heeft hij al duizenden kinderen en volwassenen de kunst van het fotograferen bijgebracht. Zijn passie ligt in de natuur en daarvan wil hij zoveel mogelijk kinderen laten genieten. Met als doel om hun mentale, fysieke en emotionele ontwikkeling te vergroten. Zijn levensmotto luidt; elke dag iets ontdekken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)FotoBart is Bart Stornebrink. Hij is medeoprichter van Stichting KidzKlix.... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:


Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.