Recepten voor liefde en moord

Sally Andrew

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 978-94-92086-69-3, 420 blz., July 2018

Uitgever: Uitgeverij Orlando

vertaald door: Barbara Lampe

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Culinaire detective uit Zuid-Afrika

Tannie Maria is een weduwe van middelbare leeftijd die van koken én lekker eten houdt. Als culinair columniste deelt ze haar liefde voor koken in de plaatselijke krant, totdat de Karoo Gazette besluit dat er meer behoefte is aan een rubriek waarin advies over liefdesperikelen wordt gegeven in plaats van ideeën voor de lunch of het avondeten.
Tannie Maria is niet blij met de verandering, maar komt er algauw achter dat ze best goed is in het helpen van mensen en er nog van geniet ook. Natuurlijk blijft ze, als ze maar even de kans krijgt, haar recepten en culinaire adviezen delen!
Terwijl ze mensen helpt met hun problemen moet Tannie Maria uiteindelijk ook haar eigen problemen onder ogen zien, vooral wanneer de moeilijkheden van de mensen die ze helpt haar doen denken aan haar eigen verleden, zoals de brief van de vrouw die weg wil bij de man die haar mishandelt.
Als er een vrouw wordt vermoord, raakt Tannie Maria met gevaar voor eigen leven betrokken bij het onderzoek, ondanks de verwoede pogingen van een aantrekkelijke rechercheur om haar te beschermen. Plotseling is deze praktische, nuchtere vrouw verwikkeld in iets veel duisterders dan het perfectioneren van haar recept voor chocoladetaart.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Recepten voor liefde en moord

paperback/ gebrocheerd: € 12.50
De Zuidafrikaanse Tannie Maria is een weduwe van middelbare leeftijd die van koken én eten houdt. Als culinair columniste schrijft ze recepten ...

Meer boekennieuws op Facebook.