gebonden: € 23.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-92086-82-2, 384 blz., December 2018
Formaat: 23.8 (h) x 15.9 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 724 gram.

Uitgever: Uitgeverij Orlando

vertaald door: Miebeth van Horn

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Van de met de Orange Prize bekroonde auteur van Het lied van Achilles verschijnt nu het indrukwekkende verhaal van de mythologische heks Circe, geïnspireerd door de Odyssee van Homerus.

In het huis van Helios, god van de zon en de machtigste onder de Titanen, wordt een dochter geboren. Circe is een vreemd kind, en zonder de goddelijke uitstraling van haar vader wordt ze uitgestoten door haar familie. Geïsoleerd wendt ze zich tot de gewone stervelingen voor gezelschap, waarbij ze een kracht ontdekt die verboden is voor de goden: hekserij. Wanneer de liefde haar ertoe brengt een vervloeking uit te spreken, stuurt Zeus Circe naar een verlaten eiland, waar ze haar vaardigheden verder ontwikkelt.

De wereld is echter een gevaarlijke plaats voor een vrouw alleen, en met haar onafhankelijkheid roept Circe de toorn van zowel mannen als goden over zich af. Om te beschermen wat haar het meest dierbaar is, moet Circe al haar krachten aanwenden.Madeline Miller brengt de oudheid sprankelend tot leven in dit betoverende verhaal van goden en helden, magie en monsters, overleven en transformatie.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:


Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Circe

paperback/ gebrocheerd: € 13.99
Madeline Miller brengt in Circe de oudheid sprankelend tot leven in dit betoverende verhaal van goden en helden, magie en monsters, overleven ...

Meer boekennieuws op Facebook.