Complementaire Astrologie

De zodiak in 6 assen in plaats van 12 tekens

Benjamin Adamah

Complementaire Astrologie

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-94-92355-35-5, geïllustreerd, 96 blz., July 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 160 gram.

Uitgever: VAMzzz Publishing

beschrijving

Ongetwijfeld heb je wel eens iets gelezen over het zodiakteken waaronder je geboren bent. Wat je niet mag ontgaan is dat je veel problemen, vertraging, tegenwerkingen en blokkades in je leven, simpelweg kunt voorkomen door te snappen waar het teken, dat precies tegenover dat van je Zon staat, over gaat. Het teken dat tegenover je zonneteken staat, vormt als het ware je alter ego of onbewuste ik. Ben je bijvoorbeeld Ram, dan kan je beduidend succesvoller en gelukkiger worden door de typische eigenschappen van Weegschaal te integreren en vice versa. En ditzelfde geldt voor de combinaties Stier-Schorpioen, Tweelingen-Boogschutter, Kreeft-Steenbok, Leeuw- Waterman en Maagd-Vissen.
De 12 tekens van de zodiak staan niet dualistisch tegenover elkaar, maar zijn elkaars wederhelft of complementaire wezen. Vandaar dat we in termen van 6 teken-assen moeten denken, in plaats van 12 losse tekens.

Complementaire Astrologie van Benjamin Adamah biedt aan iedereen die in astrologie is geïnteresseerd, een razendsnel inzicht in de “onbewuste ik”, waardoor een stuk zelfsabotage en frictie met anderen, kan veranderen in een creatieve kracht en positieve flow. Dit alles zonder dat je ook maar enige technische kennis van astrologie hoeft te hebben.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.