Dit is voor jou

Aquilo é para ti

Co Conelis

paperback/ gebrocheerd: € 22,50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 978-94-6365-104-2, geïllustreerd, 339 blz., december 2018
Formaat: 21,0 (h) x 14,5 (b) x 3,0 (d) cm. Gewicht: 475 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: roman, debuut, liefde, haat, geweld, hoop, Brazilië, wonderpillen, verliefdheid, listige avances, zachtmoedigheid, gepassioneerde zoektocht

Bruisend romandebuut gesitueerd in Brazilië

Roberto is achttien jaar wanneer hij tijdens het vlaggenlopen in de ban raakt van twee stralende ogen achter het vensterraam aan de overkant van het plein. De ogen glimlachen naar hem. Hij lacht terug. Aarzelend zoekt hij contact. Zij heet Josefa Carvalho. Op haar zeventiende verjaardag was zij zonder enige aanleiding op de grond gevallen en deden haar benen het niet meer, verlamd. Wanneer zij tien jaar later hoort over wonderpillen van een Braziliaanse heilige, is zij ervan overtuigd dat alleen de wonderpillen haar benen kunnen genezen en reist zij af naar Salvador da Bahia. In de pousada, waar zij verblijft, wordt ze verliefd op de verleidelijke Alessandro. Gevangen in het web van listige avances van Alessandro en vertederd door de zachtmoedigheid van Roberto, wordt zij meegezogen in een draaikolk van tegenstrijdige gevoelens. Ze komt in levensgevaarlijke situaties terecht. Intussen blijkt de familiegeschiedenis van Roberto heel anders te zijn dan hij ooit heeft geweten. Niets is wat het lijkt.

'Dit is voor jou' is een romandebuut waarin Brazilië bruist en de zorgvuldig opgebouwde ontwikkelingen uiteindelijk tot een onverwacht en zinderend slot komen. Liefde, haat, geweld en hoop wisselen elkaar genadeloos af in een gepassioneerde zoektocht naar het wonder, naar elkaar.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.