In dat licht leven wij

Goede Aarde

Jan Visscher

In dat licht leven wij

paperback/ gebrocheerd: € 24.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-92954-34-3, 422 blz., November 2018
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 860 gram.

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Met hulp van zijn familie, weet Adam, ondanks de financiële crisis, de straatkinderen en de daklozen te blijven helpen. Door de tekorten die ontstaan moeten de drie klinieken worden overgedragen aan diverse overheden.
Adam krijgt de opdracht van zijn vader om de wet 'Aangaande de Monarchie' aan te passen. Zijn leven is een aaneenschakeling van activiteiten. Vaak moet hij vrij vragen voor zijn werk bij het departement van Ruimtelijke Ordening en het bureau van Van der Veld. De relatie met zijn werkgever staat onder spanning.
Adam stuit in zijn eigen bedrijf op criminele activiteiten van enkele werknemers. Hij stelt het openlijk aan de kaak, maar waagt daarmee zijn leven. Achteraf blijft kritiek niet uit.
Zijn broers en zwagers vragen voortdurend om zijn aandacht. Een kind doet een beroep op hem en vraagt om zijn liefde. Dat beïnvloedt zijn gezin. Adam is een familieman. Julia en de kinderen zijn hem dierbaar. De familie Man verzoekt hem het bedrijf van Fitz-Kokos financieel vlot te trekken. De kritiek die hij daarmee over zich afroept, is dat terecht?
Zijn vader en de premier sturen hem in een positie naar een leven, dat hij niet wil!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.