Topografische Atlas Nederland 1:50.000 set

West-Nederland

gebonden: € 89,70: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 978-94-92534-03-3, 500 blz., mei 2018
Formaat: 33,0 (h) x 22,5 (b) x 5,0 (d) cm. Gewicht: 3387 gram.

redactie: Rob Kersbergen

bewerkt door: Yuri Koole

beschrijving

Landschappen komen tot leven
De schaal is slechts 1:50.000 (1 cm = 500 meter). Die schaal is zo duidelijk dat landschappen tot leven komen. Alle wegen, spoorwegen, waterwegen, gebouwen, grondgebruik en objecten zijn in deze Atlas opgenomen. Ideaal voor het opzoeken van de kleinste plaatsen, rivieren, weggetjes, enzovoort. En ook prima bruikbaar voor het plannen van uw fiets-, wandel- en autotochten. Ook handig door de losbladige atlas.
Gratis losbladige atlas
Bij bestelling van de serie gebonden atlassen ontvangt u gratis de bijbehorende losbladige atlassen met meeneemmapje. Handig voor uw wandel-en fietstochten, u neemt alleen de bladen mee die u wilt gebruiken.
Nergens anders zo'n atlas
De 4 delen tellen samen maar liefst 480 topografische kaarten. De kaarten zijn gemaakt door de afdeling Geo-informatie van het Kadaster (de voormalige Topografische Dienst) dus van topkwaliteit. Er is gegarandeerd geen enkele andere atlas te vinden die deze nieuwste kaarten bevat.
Van Rottum tot Vaals. Voor nu en voor later
De Topografische Atlassen zijn groot: opengevouwen 45 x 32 cm. De boeken zijn gedrukt op zwaar papier en worden gebonden geleverd. Hierdoor komt het unieke materiaal volop tot z'n recht. Kortom, kwaliteitsatlassen die u vaak gaat gebruiken, en waar u vele uren kijkplezier van zult hebben.
Kilometerraaipalen, grondduikers en ravelijnen
Eén van de belangrijkste functies van de topografische kaart is oriëntatie: waar ben ik, hoe kom ik daar en hoe ziet mijn omgeving eruit? Om deze vragen te kunnen beantwoorden staan alle belangrijke objecten met een symbool op de kaarten. De uitvoerige legenda legt uit wat die symbolen allemaal betekenen. Zo wordt het mogelijk om waterwegen, voetpaden en tankstations in de kaart eenvoudig te herkennen.
Gehele serie
De serie bestaat uit 4 delen; noord, zuid, oost en west. Ieder deel omvat 3 provincies en omvat ca. 120 pagina's. De prijs per deel is € 29,90. U kunt ook de losse andere delen bestellen. Als u alle 4 de delen bestelt betaalt u slechts voor 3 delen. Uiteraard ontvangt u bij alle delen de losbladige atlas.
Indeling
De serie is als volgt ingedeeld:
Noord-Nederland: FR, GR, DR
West Nederland: UT, NH, ZH
Zuid-Nederland: ZL, NB, LB
Oost-Nederland; FL, OV, GD

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.