Global Goals in de praktijk

dankzij de passie van mensen - samen op weg voor wereldverbetering

Claudia Koole

Global Goals in de praktijk

kalender: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-90055-21-9, geïllustreerd, 42 blz., October 2018
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 250 gram.

Global Goals in de Praktijk de komende 10 jaar!

Global Goals in de praktijk is een handboek in kalendervorm. Dit handboek kun je een zichtbare plaats geven opdat het meerdere keren per maand, of met een andere frequentie, geraadpleegd kan worden om samen op weg te gaan voor wereldverbetering.

Het regent SDGs bij honderden erkende en bekende (intern)nationale dagen in dit handboek. Voor deze dagen zijn al decennialang miljoenen mensen in de weer, dag in dag uit. Dit zijn veelal vrijwilligers en professionals die zich dienstbaar en bewust inzetten voor een betere wereld. Ze zijn een niet te missen spil in de wereld en werken binnen het Global Goals Passie systeem als radars om elkaar te verbinden en te inspireren voor goede en positieve resultaten op deze aarde.

Mens, planeet, welvaart, vrede en partnerschap; alle pijlers uit de Agenda 2030 krijgen aandacht, samen met de 17 doelen en 169 targets. De passie van mensen is een belangrijke rode draad in het beschreven 8-stappenplan, want waar enthousiasme, vriendschap en hartstocht wonen, daar ontstaan wonderlijke en beeldschone creaties in de praktijk.

Het doel van Global Goals in de praktijk is om bewustwording rondom SDGs te vergroten, deze met nut te ontplooien voor wereldverbetering dichtbij en ver weg, en om sociale waarde te vermeerderen. Het is een handboek in kalendervorm met een systeem, het 8-stappenplan, dat de komende tien jaar gehanteerd kan worden.

Het is tijd om passie van mensen te verbinden aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen 2030, als SDGs, om samen op weg te gaan voor wereldverbetering.

Voor actuele praktijkvoorbeelden zie: www.globalgoalspassiesysteem.nl - #GGidP

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterzijde
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.