Gulpener caféroutes

16 rondwandelingen door Bourgondisch Zuid-Limburg

Jo Knubben

Gulpener caféroutes

paperback/ gebrocheerd: € 10.90

ISBN: 978-90-78407-29-4, 144 blz., April 2008
Formaat: 20.0 (h) x 11.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 167 gram.

Uitgever: Uitgeverij TIC

trefwoorden: wandelen, Zuid-Limburg, genieten, wellness, Bourgondisch

Wandelen in Bourgondisch Zuid-Limburg

Het zuiden van Zuid-Limburg is een stukje buitenland in bekend gebied. Het leven is er rustiger, het genieten is er intenser, het wandelen heel afwisselend. Niet voor niets wordt er vaak van Bourgondisch leven gesproken.
Jo Knubben heeft veel ervaring in het maken van uitstekende wandelroutes. Hij is als geboren en getogen Limburger als geen ander bekend in het gebied. Hij schreef eerder o.a. het succesvolle Wandelend genieten in Valkenburg aan de Geul.
Dit is opnieuw een wandelgids om van te genieten. Zowel van de wandelingen als van de begin- en pauzepunten. Want dat zijn allemaal café’s, restaurants en eethuizen die gericht zijn op de ontvangst van wandelaars én op de heerlijke Limburgse keuken. En daarbij hoort ook het prima gerstenat van Gulpener Bier. Zowel het pils als alle speciaalbieren staan er op de kaart.

Er staan 16 wandelingen in, variërend in lengte van 13 tot 20 kilometer. Vertrekpunten zijn Bemelen, Schin op Geul, Valkenburg, Mheer, Vijlen, Mechelen, Wahlwiller, Eijs, Holset, Klimmen, Slenaken, St. Geertruid en uiteraard Gulpen. Met overzichtelijke kaartjes, genummerde etappes en uitvoerige beschrijvingen van de bezienswaardigheden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.