paperback/ gebrocheerd: € 18.95
ISBN: 978-94-6365-069-4, 181 blz., June 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 276 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Romans, spiritualiteit, ontwaken, jonge vrouw, reflectie, analyse, inzichten, kinderwens, celibaat, seks, euthanasie, polyamorie, politiehulp, groei

Roman over spiritueel ontwaken jonge vrouw

'Ik 2.0' schetst het spiritueel ontwaken van Jessica, een jonge vrouw. Een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd doet haar wereld wankelen. Ze wordt tot reflectie gedwongen, analyseert haar omgeving en waant zich in Maskerland. Maar een eindpunt in haar denken is deze analyse allerminst. Ontmoetingen en gebeurtenissen brengen haar waardevolle inzichten. Hierbij wordt Jessica geconfronteerd met tal van gevoelige thema's, zoals kinderwens, celibaat, seks, euthanasie en monogamie/polyamorie. Dit alles probeert ze in een spiritueel daglicht te plaatsen, waardoor ze geleidelijk een nieuw leven uitbouwt. Dan doet ze een angstaanjagende ontdekking en is gedwongen politiehulp in te schakelen. Niets is nog wat het lijkt. Uiteindelijk komt ze tot de conclusie: groei eindigt nooit. En dat is een geweldige troost.

Van Koen Van der Cruyssen verscheen eerder 'De zoo', waarin hij maatschappelijke en filosofische thema's verwerkte tot een sprookje.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:


Achterkant

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: