Kinesiologie voor kinderen

Een hulpmiddel bij leer- en concentratieproblemen. Voor ouders, docenten en hulpverleners

Claudia WagenmannHelga Baureis

Kinesiologie voor kinderen

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-90-76771-95-3, geïllustreerd, 140 blz., July 2007
Gewicht: 245 gram.

trefwoorden: kinesiologie therapie

beschrijving

Kinderen staan tegenwoordig erg onder druk, en hebben vaak moeite met het voldoen aan de verwachtingen van ouders en docenten. Ze krijgen huiswerkbegeleiding of bijlessen, rennen van de ene club naar de andere met als gevolg: onzekerheid, faalangst, en chronische vermoeidheid.
Kinesiologie is een eenvoudige methode om deze druk op de kinderen te verlichten. De oefeningen nemen psychische en lichamelijke blokkades weg, waardoor de energie weer vrij kan stromen en de kinderen (en de ouders) meer lucht kijgen.
Kinesiologie is een natuurlijke, holistische bewegingsleer waarmee het energiesysteem van het lichaam in balans kan worden gebracht. Geestelijke blokkades en stress worden opgeslagen in de spieren: met een speciale spiertest kunnen deze blokkades opgespoord worden. Die spiertest wordt uitvoerig beschreven in dit boek en kan door iedereen uitgevoerd worden. In zeer heldere bewoordingen wordt uitgelegd hoe deze uitgekiende bewegingsoefeningen (ook wel Brain-Gym genoemd)de hersenen zodanig kunnen beinvloeden dat leer- en concentratieproblemen verdwijnen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.