Goozze, een kleurrijke expeditie door je zelf

Marcel Dekker

Goozze, een kleurrijke expeditie door je zelf

ingenaaid: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-77219-37-9, geïllustreerd, 156 blz., March 2008 UITVERKOCHT!

trefwoorden: mens, persoonlijke ontwikkeling, relaties, opvoeding, psychologie, leven, esoterie

Goozze, een kleurrijke expeditie door jezelf

Goozze, een kleurrijke expeditie door jezelf is een verrassend doe-boek voor iedereen die zichzelf en anderen beter wil leren kennen. Aan de hand van speciaal ontworpen kleurpatronen wordt de lezer op speelse wijze meegenomen in de manier waarop hij/zij op dit moment in het leven staat en hoe dit is ontstaan.

De auteur Marcel Dekker beschrijft stap voor stap hoe Goozze in elkaar steekt en wat de betekenis voor je is. Het boek laat zien hoe je de kwaliteiten Denken, Intuïtie, Gevoel en Fysiek hanteert in bijvoorbeeld relaties en werk. Het brengt je in contact met je weerstanden en compensaties, de wijze waarop je je hersenhelften gebruikt en hoe je vermogens tot Ontvangen en Geven doorwerken in je leven.

Het boek kent een aantal praktische handleidingen om vragen over jezelf via een antwoord om te zetten in actie en om je Goozze te vergelijken met die van iemand anders. In het laatste deel kun je lezen hoe Goozze is ontstaan, worden de elementen Lucht, Vuur, Water en Aarde toegelicht en staat de optiek van Goozze beschreven over de verschillen tussen mannen en vrouwen.
Goozze, een kleurrijke expeditie door jezelf is een aanrader voor "mensen die met mensen werken" en is uitstekend geschikt om samen door te werken met iemand die je beter wilt leren kennen, zoals je (toekomstige) partner, kinderen, ouders, vrienden, buren, leerlingen, leraren, klasgenoten of collega’s op je werk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.