Gelukkig zijn doe je zo!

Overwin je beperkende overtuigingen

Theo Legters

paperback/ gebrocheerd: € 17,50
ISBN: 978-90-8840-168-8, geïllustreerd, 176 blz., maart 2018
Formaat: 22,0 (h) x 14,5 (b) x 1,2 (d) cm. Gewicht: 293 gram.

Gelukkig zijn doe je zo!

‘Als je precies doet wat je eerder deed, zul je precies krijgen wat je eerder kreeg.’

Veel mensen willen dolgraag hun leven beter inrichten, met minder last van alles wat een plezierig leven in de weg zit. Maar dan wel op een snelle, eenvoudige manier zonder middeltjes of dure cursussen.
De auteur leert je hoe je drie vaardigheden, die je al van kind af aan hebt, efficiënt inzet om voor elkaar te krijgen wat je al zo lang graag wilt. Het zijn jouw verbeeldingskracht, je taalpatronen en vooral de inzet van jouw onderbewustzijn.
Te veel mensen laten deze eigenschappen onbenut en houden daardoor problemen in stand die soms zo eenvoudig op te lossen zijn.
Na het lezen van dit boek en het toepassen ervan zul je beter communiceren, beter in staat zijn je eigen leven ter hand te nemen en onafhankelijk van anderen je te richten op je eigen door jou gewenste situaties.
Het boek verscheen in 2008 en is nu volledig herzien en aangevuld met nieuwe inzichten.

Lezersreacties:
‘Het is een boek vol heldere en toepasbare voorbeelden. Een boek dat je informeert, maar je ook direct leert deze informatie te gebruiken en in te zetten ter verhoging van je eigen levensgeluk! Zelden heb ik iets ervaren dat zo weinig tijd en energie kost en het leven zo waanzinnig verrijkt!’

‘Dit boek is geweldig! Wat velen beweren, maakt dit boek waar! Geen langdradige, psychologische verhalen, maar een direct toepasbare manier om je eigen leven naar je eigen hand te zetten!’

Over de auteur:
Theo Legters (Doetinchem 1954) is – naast zijn werk als leraar in het basisonderwijs – werkzaam als NLP Master Practitioner en EFT-therapeut. Hij heeft een eigen praktijk waarin hij op bijzondere wijze toepast wat hij in dit boek beschrijft.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.