paperback/ gebrocheerd: € 15,00
ISBN: 978-90-8759-745-0, 84 blz., februari 2018
Formaat: 21,0 (h) x 14,5 (b) x 0,7 (d) cm. Gewicht: 170 gram.

trefwoorden: dessertwijnen pierik

Dessertwijnen

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek (het klonen van planten).

Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award.

Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland en Madera, port en sherry.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:


Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.