Het Hanenei

gedichten & tekeningen

Peer Smits

Het Hanenei

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-90-77754-24-5, 60 blz., December 2007

Uitgever: De Troubadour

illustrator: Peer Smits

trefwoorden: poëzie gedichten esotherie levensbeschouwelijk poëzie 15 jaar en ouder tekeningen kunst

Peer Smits: Het Hanenei, gedichten en tekeningen

Bundel van Peer Smits met fijnzinnige overpeinzingen in gedichten en tekeningen.

Van de beeld- & woordkunstenaar Peer Smits verschen eerder gedichten in diverse poëziebladen; zijn beeldende kunst wordt door de fijnproevers met liefde gekocht. In deze bundel worden voor het eerst zijn taalkunstenaarschap en zijn beeldende kunst gecombineerd.

"Het ei of de kip" is over het algemeen de retorische vraag, maar in deze bundel is het meer de vraag: welke geest, welke bron ligt er onder de taal van het beeld, onder de taal van het woord? Wie creëerde de taalsoorten eigenlijk? Wie zette de beweging van het leven waarbij taaluitwisseling noodzakelijk is in gang? Welke geest? Welke haan? Welke ster diep verweg in het heelal?

Kijkend naar het leven van alledag licht Peer Smits in heel herkenbare situaties een tipje van de sluier van het weten achter de dingen langs zoals hij dat ervaart.

Dit bundeltje van 60 blzn bevat een schat aan fijnzinnige humorischtische schetsen, waar u zelf van kunt genieten op even-een-momentje-voor-uzelf, maar waarmee u zeker ook menigeen een plezier kan doen door de bundel cadeau te geven!

De bundel "Het Hanenei" van Peer Smits verschijnt eind december 2007 en gaat € 15 kosten. U kunt er nu al op intekenen om hem vooral maar niet te missen!

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.