Groot vakantieboek voor leiders

Ton Plekkenpol

Groot vakantieboek voor leiders

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-77983-23-2, geïllustreerd, 120 blz., November 2007
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 490 gram.

Uitgever: Uitgeverij Quist

trefwoorden: management, leiderschap, vakantie

Altijd vakantie. Bestel, lees en huiver!

Het boek dat alle meningen en gedachten over 'een nieuwe samenleving', juist ook vanuit economisch perspectief behandelt. Op luchtige wijze, met behulp van anekdotes, brengt de auteur zijn lezers naar een nieuwe kijk op de toekomst. Onmisbaar voor filosofische studies, opleidingen in economie en oriëntatie op politiek en samenleving.

Ton Plekkenpol beschrijft op ludieke, humoristische en soms absurdistische wijze hoe de mensheid in de wereld ook anders kan denken. Daarmee is dit ook een ideaal boek voor wie inspiratie zoekt, 'out of the box' wil denken en niets aanneemt 'omdat het nu eenmaal zo is'. Een ware beleving van bewustwording over zelfsturing en mechanismes om veranderingen te brengen op het niveau van een permanent vakantiegevoel. Nooit eerder had een Groot Vakantieboek zo'n uitdagende
lading!

'Dit boek levert een bijdrage aan de vooruitgang van de wereld op een pad waarnaar velen zoeken.' - Prof. W.J. de Ridder, voormalig directeur SMO.

'Goed leesbaar, verhelderend. Een must voor mensen in ontwikkeling. Voor iedereen dus.' - A. Burgmans.

'Dank je wel dat je de moed hebt gehad om jouw ervaringen met ons te delen, er voor te gaan staan en ze uit te spreken!' - Marjolein Hins, directeur Q-Search, lid Renaissance Groep.

'Goed geschreven, duidelijk en vol tips en ook humor. Geweldig!' - Antoon F. Bruggeling, hoofdredacteur Laarder Courant de Bel.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.