Het verpleeghuis is het einde!

Freya AngenentLauke Bisschops

Het verpleeghuis is het einde!

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-826904-3-9, geïllustreerd, 240 blz., October 2017
Formaat: 21.5 (h) x 21.5 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 1085 gram.

beschrijving

In het boek ‘Het verpleeghuis is het einde!’ vertellen bewoners zelf waarom het verpleeghuis een fijne plek is om te wonen. Daarnaast geven ze tips aan toekomstige bewoners en vertellen ons hoe de zorg beter kan. Want dat weten ze zelf het beste! Dit inspirerende en positieve boek staat vol met hun moedige en persoonlijke verhalen.

Het boek is een initiatief van Freya Angenent en Lauke Bisschops, die in opleiding zijn tot specialist
ouderengeneeskunde. Zij vinden dat naast de bewoners, ook collega’s gehoord moeten worden. Een twintigtal van hen beschrijven de liefde en trots voor hun vak.

‘Het verpleeghuis is het einde!’ is bedoeld voor iedereen die met het verpleeghuis te maken heeft, omdat het over de praktijk gaat. Een praktijk vol mooie mensen en positieve verhalen. Het einde! met een uitroepteken.

‘Gebruikmakend van het krachtige instrument van het persoonlijke verhaal horen we eindelijk van de mensen om wie het gaat in de verpleeghuissector! Een prachtig boek dat het maatschappelijk debat over de verpleeghuiszorg in onze samenleving op een positieve manier beïnvloedt en tegelijkertijd vertelt wat het vak van specialist ouderengeneeskunde zo mooi maakt.’ - drs. Nienke M. Nieuwenhuizen, voorzitter Verenso

Meer teksten en voorbeelden:

Hugo Borst en Carin Gaemers over dit boek‘Dit boek is een aanrader. Voor medisch studenten bijvoorbeeld, zeker voor... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.