Pelgrimspaden in Limburg

13 bezinningswandelingen met de Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Pelgrimspaden in Limburg

paperback/ gebrocheerd: € 10.90

ISBN: 978-94-91561-86-3, geïllustreerd, 128 blz., September 2017
Formaat: 20.0 (h) x 11.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 154 gram.

Uitgever: Uitgeverij TIC

beschrijving

Telkens weer weet deze stichting met wandelwegen haar liefde voor pelgrimeren op boeiende wijze uit te dragen. Dit is inmiddels de derde wandelgids van de stichting die bij Uitgeverij TIC wordt uitgebracht. Na ‘Pelgrimswandelingen in Limburg’ en ‘Bidden bij de buren’ volgt dan nu Pelgrimspaden in Limburg. Het zijn 13 bezinningswandelingen, meestal rondwandelingen, die door het directe contact met de natuur en het bezoek aan bijzondere plekken, de weg naar bezinning kunnen wijzen.
Want wie de natuur ingaat komt daar niet alleen dieren tegen of oude bomen en kleurrijke planten. Misschien kom je ook jezelf tegen of iemand waarmee je het contact al lang was verloren. Of een wildvreemde. Het doet zo goed om tijdens een wandeling herinneringen op te halen, ervaringen uit te wisselen en je te bezinnen op het verleden, de toekomst en de fase waarin je jezelf bevindt.
Aan een blokje om heb je dan niet genoeg. Dan moet je er echt op uit. En met wie gaat dat beter dan met de Stichting Pelgrimswegen en –Voetpaden die al meer dan twintig jaar wandelingen maakt met bezinning als thema. Niet alleen religieus getint. Om weer een connectie te maken met jezelf.
Deze 13 wandelingen door de gehele provincie Limburg voeren je over fijne paden langs vele punten waar je dieren, planten en mensen kunt tegenkomen en van de stilte kunt genieten. Met een verrassing om elke hoek. Met een lengte van 12 tot 26 kilometer.
De wandelgidsen van Uitgeverij TIC zijn een groot succes. Dit is inmiddels de 21-ste titel. Nieuwe wandelgidsen zijn in voorbereiding.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.