Taaltoveren

Gedichten uit het land van BalansDans

Caroline Duisings

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 978-90-8666-429-0, 76 blz., October 2017
Formaat: 20.0 (h) x 12.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 100 gram.

Uitgever: Boekenplan

trefwoorden: poëzie, gedichten uit Schinnen

Taaltoveren: Gedichten van Caroline Duisings

Caroline Duisings woont met haar gezin in een dorp in Zuid-Limburg. Na jarenlang vooral een fervent lezer te zijn geweest, besloot ze midden in een roerige periode haar gedachten aan het papier toe te vertrouwen. Al dansend om in balans te blijven, het evenwicht verliezend om het vervolgens weer terug te vinden, koos ze ervoor te schrijven onder de naam BalansDans, daarbij dankbaar gebruikmakend van haar creativiteit en passie voor taal.

Met haar kleine, positieve en herkenbare gedichten over het leven heeft Caroline inmiddels een overdonderend aantal mensen weten te ontroeren en inspireren. Een bundeling van hun en haar favoriete ‘BalansDansjes’ kon dan ook niet achterwege blijven. In dit boek treft u een selectie aan van haar rake, warme en hoopvolle observaties en gedachten over vriendschap en liefde, verdriet en gemis, persoonlijke groei en het talrijke kleine moois, dat we dagelijks tegenkomen, maar niet altijd meer (bewust) zien.

Reserveer nu 'Taaltoveren' van Caroline Duisings. De bundel is fraai uitgevoerd in een luxe uitvoering met een omslag met flappen.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:


Achterzijde omslag

Auteur Caroline Duisings-Op den Camp
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.