Doek op voor een echte ster

onthullingen uit het mysterieuze leven van Ine Veen

Jean Thomassen

Doek op voor een echte ster

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8759-687-3, geïllustreerd, 275 blz., August 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 622 gram.

trefwoorden: Ine Veen Jean Thomassen Henk van der Mijden Privé story weekend de telegraaf blue movie dagboek van een herdershond ballet de weg

Doek op voor een echte ster

Het leven van Ine Veen, voormalig ballerina, fotomodel en actrice, heeft veel weg van een sprookje. Ze trad ooit op voor koninklijke personen en stond met alle bekende namen van haar generatie, in Duitsland en Nederland, op de bühne of voor de camera. Als kranten al meer dan 60 jaar over je schrijven moet je toch wel iets hebben betekend of gepresteerd.
Wie was toch dat stille meisje uit Koog aan de Zaan, dat alle moeite deed om toch vooral niet op te vallen? Alleen haar werk was belangrijk in dit leven en met glamour en glitter had ze helemaal niets op.
Op haar vijftigste hoorde ze voor het eerst wie haar echte vader was. Haar leven bleef voor de media een mysterie waar nu een tipje van wordt opgelicht.
Jean Thomassen, de man die haar als geen ander kent, zocht de afgelopen veertig jaar in archieven en verzamelde gegevens en unieke foto's voor dit, tot nu toe meest complete, boek over deze veelzijdige kunstenares.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.