De draadloze kooi

Ziek van elektrosmog

Chantal Halmans

De draadloze kooi

ingenaaid: € 17.00

ISBN: 978-90-77024-83-6, 128 blz., September 2017
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 196 gram.

trefwoorden: elektrogevoeligheid (EHS), straling en elektromagnetische velden, elektrosmog, wifi, zendmasten, 4G, 5G, Somatisch Onverklaarde Lichamelijke ...

Mensen met elektrogevoeligheid (EHS)

Reis met het openbaar vervoer, neem deel aan congressen, loop door centra van steden, logeer op campings en in hotels; overal kun je gebruikmaken van wifi. Voor de moderne mens handig. Maar er is een steeds grotere groep mensen die last heeft van alle straling die hierdoor wordt gecreëerd. Vaak wordt het afgedaan als ‘het zit tussen je oren’, maar er verschijnt steeds meer wetenschappelijk onderzoek over de gevolgen van straling voor mensen. De WHO heeft mobieltjes ingedeeld bij mogelijk kankerverwekkend en veel landen treffen maatregelen.

In dit boek zijn de persoonlijke verhalen gebundeld van een groeiende groep mensen die last hebben van straling en elektromagnetische velden (EMV). Zij worden door omgevingsfactoren gedwongen hun leefstijl radicaal om te gooien en zichzelf daarbij opnieuw uit te vinden. Experts schatten het aantal mensen met elektrogevoeligheid (EHS) op 3 tot 5% van de bevolking en een breed scala aan symptomen wordt ermee in verband gebracht.

Deze verhalen maken inzichtelijk wat elektrogevoeligheid inhoudt, hoe je onderzoekt of je het zelf hebt én wat je eraan kunt doen. Een must voor mensen met (onverklaarde) klachten en de kring van mensen om hen heen: vrienden en familie, hulpverleners en artsen, die in hun beroepspraktijk bewust of onbewust met elektrogevoeligheid te maken krijgen.

Chantal Halmans had zelf onverklaarde klachten en kwam al pionierend uit op EHS. Ze wilde weten hoe anderen met deze problematiek omgaan en hoopt dat dit boek bijdraagt aan meer begrip, betere hulpverlening en een betere positie voor de elektrogevoelige medemens.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.