Paradigm shift in fashion

Hasmik Matevosyan

paperback/ gebrocheerd: € 24,95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 978-94-91472-74-9, geïllustreerd, 170 blz., oktober 2014
Gewicht: 271 gram.
e-Boek (ePub): € 12,95
ISBN: 978-94-91472-75-6, geïllustreerd, 170 blz., oktober 2014

Uitgever: Booklight

beschrijving

Dertig procent van alle kleding wordt nooit verkocht maar roemloos weggegooid en verbrand. Nog eens dertig procent vindt zijn weg naar de consument in de uitverkoop. Per jaar gooien we in Nederland bovendien een slordige tweehonderd miljoen kilo aan kleren weg. Afgezien van alle milieuvervuiling en uitbuiting is dat een van de dingen die Hasmik Matevosyan wil veranderen in de mode-industrie. "Er wordt te veel kleding geproduceerd die helemaal niemand wil hebben."

In het boek deelt Hasmik, expert op het gebied van mode en duurzaamheid, haar vernieuwende en praktische ideeën. Ze beschrijft een nieuw ontwerpproces en een geheel nieuw businessmodel voor de modebranche.
Het boek is geschreven in het Engels.

Hasmik Matevosyan won de titel van "Radicale vernieuwer van de Toekomst" met een designsysteem en een nieuw business model dat ze ontwikkeld heeft voor modemerken en retailers. reikt ze een oplossing aan voor de problemen van overproductie, van erbarmelijk arbeidsomstandigheden voor kledingarbeiders en van de negatieve milieu-impact die de mode jaarlijks veroorzaakt.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Hasmik Matevosyan (1987) was rewarded the title of `Radical Innovator of the... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:


Achterkant

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.