Levensbelang

van overleven naar levensvreugde met de CREF-methode

Baukje van Leeuwen

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91472-88-6, geïllustreerd, 160 blz., December 2015
Formaat: 22.0 (h) x 15.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 280 gram.

e-Boek (ePub): € 12.95

ISBN: 978-94-91472-89-3, geïllustreerd, 160 blz., December 2015

Uitgever: Booklight

illustrator: Baukje van Leeuwen; Lobke van Cauter

redactie: Brenda van Dijk

beschrijving

Steeds meer volwassenen en kinderen lopen sociaal of emotioneel vast, of hebben vage fysieke klachten. Behandelaren proberen deze problemen te vangen in diagnoses als depressie, ADHD, hechtingsstoornis of PTSS. Vaak met de boodschap: "U moet er maar mee leren leven" of "Medicijnen zijn de enige oplossing".


Baukje van Leeuwen bewijst dat dit anders kan. Ze legt feilloos de oorzaak van alle 'welvaartsziekten' bloot én biedt een blijvende oplossing. Met de door haar ontwikkelde CREF Methode is vrijwel altijd verbetering en zelfs 'genezing' mogelijk, hoe diepgeworteld de kwaal of klacht ook is. 'Onbehandelbare' fysieke of mentale klachten verdwenen en een'label' was niet meer aan de orde.

Dit boek:

* geeft inzicht in factoren die je fysieke en mentale gezondheid ondermijnen;

* legt uit hoe je brein werkt en hoe onbewuste overlevingsstrategieën ontstaan;

* laat zien hoe de CREF Methode stap voor stap een blijvende oplossing biedt - zónder medicijnen."Hoe kun je pijn en onvervulde behoeften uit het verleden omzetten in geluk? Dit boek geeft diepgaande inzichten én reikt een nieuwe methode hiervoor aan." - Henk Fransen, arts en auteur van Handboek kankerBaukje van Leeuwen is als therapeut gespecialiseerd in traumaverwerking en hechtingsproblematiek. Vaak zet zij paarden in als therapeutisch hulpmiddel, in combinatie met andere interventies.

Ze is de grondlegger van de CREF-Methode. CREF staat voor Circle Reprint Emotional Foundation. Via het Instituut voor Kennis en Vaardigheden (IKEV) draagt zij haar kennis over in de vorm van opleidingen en bijscholing. Kinderen, volwassen én organisaties kunnen daardoor in heel Nederland terecht bij gecertificeerde CREF-hulpverleners, -trainers en -voorlichters.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:


Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.