Duurzaam zijn moet je durven

Hilda Feenstra

paperback/ gebrocheerd: € 19.00

ISBN: 978-94-91472-98-5, geïllustreerd, 144 blz., November 2016
Formaat: 22.2 (h) x 15.2 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 246 gram.

e-Boek (ePub): € 10.00

ISBN: 978-94-91472-98-5, geïllustreerd, 144 blz., November 2016

Uitgever: Booklight

illustrator: Ilse Brink

beschrijving

Elke dag doen zich kansen voor om een verschil te maken in de wereld. Leer deze kansen te grijpen. Dit boek helpt je bewuste, proactieve en effectieve keuzes te maken, waarmee je vanuit persoonlijk leiderschap bijdraagt aan een betere wereld, op een manier die bij jou past.Het is allemaal een kwestie van durven. Je moet onder ogen durven zien hoe we er nu voor staan, hoe ons voorbestaan wordt bedreigd door de manier waarop we omgaan met onze planeet en met elkaar. Er is ook durf voor nodig om te blijven geloven dat het anders kan, ook als je omgeving je (eerst) niet serieus neemt. Om jouw visie te delen op hoe we gezonder, gelukkiger en eerlijker met elkaar kunnen samenleven. En dan moet je in actie durven komen om stap voor stap, samen met andere durfals, deze droom waar te maken.Duurzaam zijn moet je durven geeft je de kennis, de inspiratie en het handelingsperspectief om thuis, in de samenleving en op je werk stappen te zetten op weg daarnaartoe.

De ultrakorte samenvatting van dit boek: If it is to be, it is up to me.We hebben nog 15 jaar om de omslag te maken naar een volhoudbare economie en een leefbare samenleving. Dat kan. Als iedereen meedoet. Dit boek daagt je uit om ook jouw steen bij te dragen! Een aanrader!

- Marjan Minnesma, Directeur UrgendaKen je dat? Die gekmakende combinatie van diepe betrokkenheid bij het milieu en het gevoel dat je in je eentje toch zeker die klimaatverandering niet kan tegenhouden? Wanhoop niet langer. Hilda Feenstra laat je voelen dat je er niet alleen voor staat en maar één ding nodig hebt: duurzame durf. En dit boek, natuurlijk.

- Esther Ouwehand, Tweede Kamerlid PvdDHilda Feenstra (Drachten, 1970) is adviseur, trainer en spreker op het gebied van duurzame ontwikkeling. Ze begeleidt organisaties die hoge ambities hebben op het gebied van duurzaamheid bij het ontwikkelen van hun visie, strategie en route op weg naar een toekomst waarin zij

geen enkele negatieve impact meer hebben op de Aarde en al wat daarop leeft.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:


Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.