Onzichtbare interactie

waar het in communicatie werkelijk om draait

Marie José Falke

Onzichtbare interactie

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-6000-019-5, 232 blz., November 2016 UITVERKOCHT!

beschrijving

De onzichtbare interactie is doorslaggevend in ieder gesprek en bepalend voor 'de klik' in elk persoonlijk contact.
Toch is ze helaas weinig bekend. Wellicht omdat ze minder grijpbaar en meetbaar is dan de bekende verbale en non-verbale communicatie. Bij de onzichtbare communicatie gaat het puur om het gevoel dat je bij een ander bewerkstelligt en dat positief, maar ook onbedoeld negatief kan uitpakken. Maar in hoeverre realiseer je je dat? En nog liever: wat doe je daar aan? 'Onzichtbare Interactie' laat zien wat er precies gebeurt, waar het allemaal mee samenhangt en hoe je er een positieve wending aan kan geven.

'Onzichtbare Interactie' gaat over de essentie van alle persoonlijke communicatie. Over de duidelijk aanwezige 'gevoelsuitwerking' die mensen hebben op elkaar.

'Onzichtbare Interactie' is een makkelijk leesbaar en vooral praktisch boek, geschikt voor een breed publiek, dus zowel voor de individuele lezer als voor de zakelijke markt.
Met veel voorbeelden en oefeningen.

Over de auteur:
Marie José Falke vormt samen met haar partner Guido Popeyus het adviesbureau Falke & Popeyus. Zij coacht en traint al meer dan twintig jaar directies, managers, leidinggevenden en overige werknemers in persoonlijke effectiviteit, communicatie, presentatie en loopbaanontwikkeling.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatDit boek gaat over communicatie tussen personen. Daarbij behandelt de auteur... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.