Eetbare bloemen

50 eetbare bloemen met smaak en toepassing in de keuken

Anna Koster

Eetbare bloemen

postkaart(en): € 6.95

ISBN: 978-90-5011-614-5, 16 blz., April 2017
Formaat: 21.1 (h) x 10.9 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 50 gram.

Uitgever: KNNV Uitgeverij

redactie: MK teksten

trefwoorden: eten uit de natuur, eetbare bloemen, eetbare planten, recepten, flowerpower, wildplukken, koken, eten versieren, eten garneren, garnering ...

beschrijving

Minigids 50 eetbare bloemen - met smaak en toepassing in de keuken. Voor liefhebbers van bloemen, gezelligheid en lekker eten! Eetbare bloemen zijn vrolijk, feestelijk, smaakvol en verbinden je met de natuur. Het hele jaar door, van sleutelbloemen in het voorjaar tot dwergkwee in de winter. Deze kaart geeft een overzicht van 50 smakelijke bloemen om je maaltijd mee op te fleuren. Met informatie over bloeitijd, groeiwijze, smaak, toepassing en bijzonderheden.

Uitgebreide informatie over het eten van bloemen, eetbare bloemen en recepten vind je in het bijbehorende boek 'Bloemen met smaak' van Anna Koster. Leuk voor liefhebbers van bloemen, gezelligheid en lekker eten.

Anna Koster is een 'bloemenconnaisseur'. Met haar bedrijf Floral Touch inspireert ze mensen om meer met eetbare bloemen te doen. Met haar workshops 'bloemenbonbons maken', presentaties, trainingen en bloemenproeverijen verbindt ze je met de natuur en de seizoenen.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.