Een Brandbrief

voor iedereen - om vooral na te denken over het goddelijke!

de Doordenker

paperback/ gebrocheerd: € 19.75: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 978-94-92575-40-1, 208 blz., March 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Voorzet voor een internationale volkspartij met een grondwet die is opgesteld aan de hand van de normen en waarden van de naastenliefde van het goddelijke van de gehele kosmos. Zonder religie, omdat het goddelijke van de gehele kosmos en alle atomen alles is wat de natuur inhoudt.
De grondwet gaat uit van het welzijn van alle goddelijke kinderen, die elkaars naasten zijn.
Het martelen en doden van mensen gaat dan ook tegen het goddelijke van de gehele kosmos in.
De stoffelijke schepping vond plaats onder invloed van de vijfdelige pentaquark-deeltjes, die recentelijk door de wetenschap zijn gevonden in de deeltjesversneller.
De Wetenschap heeft het vijfdelige pentaquark-deeltje wel ontdekt, maar weet echter nog niets van het scheppingsbedrijf, hoe deze de schepping bouwt.
De Wetenschap weet ook nog niets over het geestelijke, want daar hebben ze nog geen onderzoek naar gedaan. En dat is ook niet meer nodig, dat heeft Spinoza al gedaan en staat verwoord in zijn ethica.
Uitgaande van de naastenliefde van het goddelijke van de gehele kosmos met een superdemocratie, kan dat een humanitaire wereldrevolutie ver-oorzaken.
Met hulp van het goddelijke kunnen we de hele wereldmaatschappij eerlijker, vriendelijker en rechtvaardiger maken.
Met hulp van het goddelijke kunnen we ook de totale aarde gaan cultiveren. Op dit moment is de wereld-inzet voor het klimaat nog kruimelwerk, dat totaal geen effect heeft op de voorkoming van de huidige miljoenen-sterfte van de goddelijke kinderen door droogte en hongersnood.
Dit is alleen te voorkomen, met hulp van het goddelijke, door een wereldwaterhuishouding.
Dit laatste boek en de ethica van Spinoza zijn elkaars supplement tot een moderne metafysica dat het levenspuzzelplaatje compleet maakt.
Hiermee heb ik mijn levensopdracht voltooid!
De auteur

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: