Bij twijfel zeker doen

handboek voor de relatietwijfelaar

Marly Senden

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-90-8666-419-1, 166 blz., March 2017
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 250 gram.

Uitgever: Boekenplan

trefwoorden: relatietherapie, twijfel over relatie, mens en relatie, onzeker in relatie, relatieprobleem

Bij twijfel zeker doen | Marly Senden

Marly Senden schreef: Handboek voor de relatietwijfelaar

Het boek 'Bij twijfel zeker doen' van Marly Senden is voor jou als je twijfelt over je relatie. Wil je samen verder of niet? Als je worstelt met je gedachten en gevoelens, hoopt dat er iets verandert, en eigenlijk geen actie onderneemt, dan blijft het zo en word je niet gelukkiger. Geen actie is geen verandering. Kies dus bewust voor je relatie en ga er aan werken óf ga je eigen weg. Het is heel zonde om jaren in een ongelukkige relatie te blijven hangen en later te denken had ik maar...

Hoe maak je die keuze? Je gevoel is je raadgever maar kan het ook lastig maken. Welke factoren zijn bepalend voor het slagen van een relatie? Daar is veel onderzoek naar gedaan, waardoor het mogelijk is om onderbouwde 'relatievoorspellers' te benoemen. Dit boek wil jou als twijfelaar helpen een beslissing te nemen, en geeft adviezen wanneer je wilt gaan voor je relatie of als je alleen verder wilt. Na het lezen van dit boek kun je een analyse maken van je relatie en weet je of je beter kunt blijven of gaan. Wat een opluchting, een einde aan dat getwijfel!

Dit boek is ook voor jou als je jullie relatie wilt evalueren en wellicht verbeteren.
Ook een boek voor jou als je geen relatie hebt en wilt weten wat er in eerdere relaties niet goed zat.

In 'Bij twijfel zeker doen' wordt uitleg afgewisseld met adviezen, de relatietest, oefeningen en praktijkvoorbeelden. Thema's zijn onder meer: Ieder op een eiland, vreemdgaan, communicatie, verschillend zijn, alles komt op mij neer, jezelf kunnen zijn, samen verder en alleen verder.

'Bij twijfel zeker doen' van Marly Senden is 24 maart 2017 verschenen. Kort daarop verscheen van de auteur een pagina groot artikel in de Telegraaf.

De uitgave is een luxe paperback met flappen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Aanwinst"Het boek is een warme aanwinst voor wie niet bang is de twijfels in zijn/haar... lees de hele tekstAuteur Marly SendenMarly Senden (1969) is psycholoog en relatietherapeut. Ze heeft een praktijk... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:


Achterzijde omslag met flap

Marly Senden
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.