Morgen is vandaag

Joan Hoexum

Morgen is vandaag

gebonden: € 14.95

ISBN: 978-94-92575-25-8, geïllustreerd, 128 blz., September 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 220 gram.

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Een overheid die een meer regisserende rol op zich neemt verwacht van de maatschappij een grotere mate van zelfstandigheid en inzet dan ooit tevoren. Bovendien werkt ze veel meer programma-gestuurd en verwacht ze samenwerking binnen en buiten de organisatie. We leven in een tijd van innovatie en technologie. Alle ontwikkelingen en trends gaan razendsnel en wij rennen er in rap tempo achteraan, met als gevolg: er is meer brede kennis en inhoud vereist.
Overheidsorganisaties verwachten van de ambtenaar mentale en fysieke fitheid en flexibiliteit, waardoor het evenwicht tussen werk en privé beïnvloed wordt. De werkvloer is een competentieveld geworden.

De auteur van Morgen is Vandaag werkte jarenlang als ambtenaar en gooide in 2015 het roer om. Als deskundige op het gebied van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) legt ze de verbinding tussen de veranderende rol van de ambtenaar en NLP, de snelweg naar verandering en excelleren. Ze interviewde ambtenaren, bestuurders en NLP-ers uit binnen- en buitenland.
Naast aanbevelingen en praktische NLP-oefeningen biedt het boek een interview met Ali B.

De bevindingen in dit boek geven de ambtenaar mogelijk handvatten om aan de vele uitdagingen vandaag én morgen het hoofd te bieden.
Morgen is Vandaag is een toegankelijk boek. Het is tijdloos, leest vlot en zal de ambtenaar op de werkvloer hopelijk inspireren.
Catharina Verkerk, ambtenaar en NLP trainer

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.