Nee is oké

Meer genieten minder moeten

Michelle van Dusseldorp

Nee is oké

ingenaaid: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-5881-903-1, geïllustreerd, 240 blz., October 2016
Formaat: 22.2 (h) x 15.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 438 gram.

fotograaf: Ros Carianne

trefwoorden: psychologie psychotherapie zelfbeeld zelfresepect pleasen pleaser pleasegedrag gevoelsleven zelfontplooiing

beschrijving

Iedereen pleaset: je maakt het een ander naar de zin, maar vergeet wat je zelf nodig hebt. Dat kan uit de hand lopen en leiden tot vermoeidheid, stress en frustratie. Je denkt dat je niet genoeg doet en anderen je eigenlijk niet mogen. Dat is de please disease.
Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp zijn ervaren therapeuten en zien het in hun praktijk keer op keer. Op basis van gesprekken met honderden mensen en grondige literatuurstudie ontdekten ze zeven pleasetypes. In dit boek leggen ze deze uit. Via een eenvoudige test kan de lezer ontdekken welk type bij hem of haar hoort.
Nee is oké biedt vele concrete adviezen om te groeien, zodat de lezer zelfbewuster in het leven kan staan en kan genezen van de please disease. Het boek geeft talrijke handreikingen voor een leven met minder moeten en meer vreugde.

Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp schreven allebei zeer succesvolle boeken. Carianne werd vooral bekend met Rust, waarin ze adviezen geeft om minder stress te ervaren. Michelle schreef Ik kan veranderen, met elf stappen voor innerlijke heling.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.