Dromen over moord

Cora Sanders

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Dromen over moord

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462661561, 366 blz., November 2015
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 623 gram.

Uitgever: Schrijverspunt

beschrijving

De twaalfjarige Clara trekt samen met haar Belgische moeder Annelotte door Europa. Wanneer Annelotte overlijdt, komt aan dit bestaan drastisch een einde. Claras Nederlandse vader, die ze alleen kent van sporadische bezoeken, vangt haar op en ze wordt in zijn familie opgenomen.
Omdat Clara op een afwijkende manier op de dood van haar moeder reageert, is de plotseling veranderde situatie voor niemand gemakkelijk. De bezorgdheid van de familie neemt toe, wanneer duidelijk wordt dat ze een nogal duistere, bovennatuurlijke gave heeft, waar Clara zelf haar ogen voor sluit.
Daar komt zes jaar later verandering in, wanneer ze op zoek gaat naar vergeten herinneringen aan haar moeder en in België betrokken raakt bij een verdwijningszaak. Ze wordt genadeloos met haar gave geconfronteerd en dat leidt tot dramatische gebeurtenissen, waarbij niet alleen haar jeugdjaren tot leven komen, maar ook duidelijk wordt wat er achter haar bijzondere talent verborgen ligt.

Een spannend verhaal met een ongewoon einde over omgaan met dood en doodgaan, trauma, vooroordelen, familie, bovennatuurlijke gaven en gebeurtenissen.

Winnaar Schrijverspunt Stimuleringsprijs 2015!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.