Eindbestemming

acht zinderende zomerthrillers

Marjolein van der Gaag; Marcella Kleine

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Eindbestemming

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789082532005, June 2016
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 245 gram.

Uitgever: Uitgeverij Poorten

beschrijving

Op mijn tenen loop ik het bos in omdat ik niet gehoord wil worden. Voor wilde dieren ben ik niet bang, maar de afgelopen nacht spookt nog door mijn hoofd. Heeft hij een ander en wil hij mij uit de weg ruimen? Geen mens zal me hier terugvinden als ik plotseling verdwijn. Of als Frank doet alsof ik verdwenen ben.

Wie kijkt er niet uit naar een onbezorgde vakantie? Maar soms gaat het op reis gruwelijk mis. Ongerept natuurschoon, afgelegen campings en luxe hotelsuites in wereldsteden kunnen zomaar het decor worden van angstaanjagende taferelen.
Marjolein van der Gaag en Marcella Kleine, die in 2014 samen de zinderende zomerthriller HELS schreven, hebben de handen opnieuw ineengeslagen. Met de bundel Eindbestemming laten de sisters in crime zien dat een zorgeloze vakantie ineens kan veranderen in een huiveringwekkende trip.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marjolein van der Gaag (1976) is freelance journaliste en thrillerschrijfster. Van haar hand verschenen de titels Gevaarlijk spel, Palm Village en Neerslag. Daarnaast schreef ze samen met schrijfster Marcella Kleine de zinderende zomerthriller HELS en de spannende verhalenbundel Eindbestemming.

Marcella Kleine-de Peuter werkt met mensen die door psychische problemen zijn vastgelopen en delicten hebben gepleegd. Samen met Jorge Chito schreef ze het boek Drie jaar cel en tbs. Daarnaast schreef ze de psychologische thrillers en spannende romans In het verborgene, Binnenwereld, Vilein, Souvenir, Schemergebied, Schijnvertoning en De Voltooiing. Ook publiceerde zij een kort verhaal in de thrillerbundel Zoeter dan wraak.
toelichtingWie kijkt er niet uit naar een onbezorgde vakantie? Maar soms gaat het op reis gruwelijk mis. Ongerept natuurschoon, afgelegen campings en luxe hotelsuites in wereldsteden kunnen zomaar het decor worden van angstaanjagende taferelen. Marjolein van der Gaag en Marcella Kleine, die in 2014 samen de zinderende zomerthriller HELS schreven, hebben de handen opnieuw ineengeslagen. Met de spannende verhalenbundel Eindbestemming laten de sisters in crime zien dat een zorgeloze vakantie ineens kan veranderen in een huiveringwekkende trip.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.