Alles houdt op te bestaan

Elizabeth Brundage

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 5.00

ISBN: 9789048830107, 480 blz., May 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Hollands Diep

vertaald door: Lucie Schaap; Maaike Bijnsdorp

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het is 1979. Als George Clare op een winterse namiddag uit zijn werk komt, vindt hij thuis het levenloze lichaam van zijn vrouw. Zijn driejarige dochter zit in de hal en kan niet zeggen wie er verantwoordelijk is voor haar moeders dood. George wordt in het moordonderzoek direct aangemerkt als hoofdverdachte.

Wat heeft zich in het huis afgespeeld? Welke geheimen hadden de Clares voor elkaar? Op subtiele wijze laat Brundage steeds meer doorschemeren over hun problematische huwelijk, hun relaties met vrienden en buren, en de gekwelde geschiedenis van de vorige bewoners van het huis.

Alles houdt op te bestaan is door zijn Hitchcockiaanse suspense met elke pagina moeilijker weg te leggen. Op overdonderende wijze overtuigt Brundage met een bedwelmende roman die nog lang blijft nagalmen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Elizabeth Brundage heeft de beroemde Iowa Writers' Workshop gevolgd, en sleepte tijdens haar studie de James Michener Award in de wacht. Alles houdt op te bestaan is haar derde roman. Voor ze zich toelegde op het schrijven van romans was Brundage scenarioschrijver voor het American Film Institute in New York. Ze woont met haar man en haar zoon in Albany, ten noorden van New York.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Alles houdt op te bestaan

paperback/ gebrocheerd: € 24.50

Het is 1979. Als George Clare op een winterse namiddag uit zijn werk komt, vindt hij thuis het levenloze lichaam van zijn vrouw. Zijn ...

Meer boekennieuws op Facebook.