de boeken van Stefanie Arend:

Stefanie Arend heeft diverse opleidingen gedaan voor allerlei richtingen in de yoga, totdat ze na jarenlang uitproberen uiteindelijk in de Yin Yoga training van Paul en Suzee Grilley vond waarnaar ze al zo lang op zoek was. Deze benadering van yoga schonk haar een diepe innerlijke vrede en een gevoel van voldoening en herkenning.
In het jaar 2007 opende zij haar eigen yogastudio, waar zij sindsdien lesgeeft, en bovendien adviezen geeft voor een persoonlijke, volwaardige voeding. Sinds 2012 verzorgt ze ook een opleiding voor geïnteresseerden in Yin Yoga. Ze ervaart het doorgeven van yoga, net als het steeds verder leren in deze prachtige traditie, als een grote vervulling in haar leven en is heel dankbaar dat haar pad in deze richting is gelopen.
Ze is schrijfster van meerdere boeken en dvd’s over yoga. Haar eerste boek, Yin Yoga. Een soepeler lichaam zonder krachtsinspanning, werd in 2011 door de Yogaguide in Duitsland uitgeroepen tot het beste yogaboek van het jaar. De positieve respons op haar eerste werk heeft haar diep geraakt en was voor haar een belangrijke teken dat ze op de juiste weg zat.
Meer informatie over haar werk, workshops en opleidingen vind je op haar website www.yinyoga.de.

Contact met deze auteur

Van Stefanie Arend verscheen bij BoekenRoute:

“Vitaal en gezond met bindweefselmassage”
paperback/ gebrocheerd: € 18,50
De bekende Yin Yoga docente Stefanie Arend geeft in dit unieke boek specifieke...

 

“YIN YOGA”
paperback/ gebrocheerd: € 18,50
Yin yoga is een zachte vorm van yoga waarbij de klassieke yogahoudingen op...

 

 

Stefanie Arend

ingezonden mededeling: