de boeken van Loes Bakker:

Loes Bakker (1954) studeerde maatschappelijk werk aan de Sociale Academie. Dit gebeurde met een tussenpoze van 4 jaar, waarover zij in dit boek meer vertelt. Na allerlei functies op personeelsgebied en kinderopvang werkt zij uiteindelijk 19 jaar lang als beleidsmedewerker bij de gemeente Amsterdam. Zo doet zij veel ervaring op met het coördineren van een cultuurveranderingsproces.

Na een opleiding als klassiek homeopaat opent zij in 1998 haar parttime praktijk voor heling op persoonlijk vlak, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. In de loop der jaren bouwt zij deze uit met allerlei methoden op het gebied van zelf-heling en –ontwikkeling zoals: helende reizen, bioresonantie, opstellingen en loopbaancoaching. Na 25 jaar gemeente wijdt ze zich volledig aan haar praktijk.

Het motto van haar praktijk is: Zelf-ontwikkeling door emotionele vrijheid. Zij richt zich hierin zowel op mensen in een groep, met haar partner Guus Scholten, als individueel in haar praktijk Z-Elf coaching. Ook als medeschrijver van het boek Samenwerken met Jezelf hoopt zij hiermee anderen te kunnen helpen.

Loes Bakker en Guus Scholten leerden elkaar op een andere manier kennen bij het schrijven van dit boek over Samenwerken met je Hogere Zelf. Hun ervaring kan anderen helpen om stappen te zetten naar samenwerken met zichzelf.
Contact met deze auteur

Van Loes Bakker verscheen bij BoekenRoute:

“Samenwerken met jezelf”
paperback/ gebrocheerd: € 24,50; e-Boek (PDF): € 9,95
Als je de gebeurtenissen in je leven wilt kunnen plaatsen, of als je wilt weten...