de boeken van Guus Scholten:

Guus Scholten (1951) studeerde scheikundige technologie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na zijn promotie-onderzoek aan de Vrije Universiteit te Amsterdam kwam hij al snel in managementposities terecht. Hij heeft inmiddels een 20-tal jaren ervaring met leiding geven. In die jaren is hij zich steeds meer gaan bezig houden met vraagstukken op het gebied van samenwerken. Zowel met de interne vraagstukken van samenwerken als het samenwerken met externe partijen hield hem bezig. Want, constateerde hij, samenwerken maakt de medewerkers en de verschillende partijen over het algemeen gelukkiger.

In 2009 werd hem de gelegenheid geboden om zich helemaal met samenwerken bezig te houden. Het verhaal daarover tref je in dit boek aan. In 2011 heeft hij daarvoor zijn bedrijf Savier opgericht. Hij legt zich toe op teamcoaching en alles wat daarmee samenhangt. Zo is hij ook geschoold in management- en organisatieopstellingen.

Guus verzorgt lezingen en workshops op het gebied van samenwerking. Zijn kennis heeft hij verwoord in zijn eerste boek Kristallen van Samenwerken, in samenwerking geschreven met Chris Kempen en Wijnand van Lieshout dat in 2011 bij uitgeverij Garant is verschenen.
Guus Scholten en Loes Bakker leerden elkaar op een andere manier kennen bij het schrijven van dit boek over Samenwerken met je Hogere Zelf. Hun ervaring kan anderen helpen om stappen te zetten naar samenwerken met zichzelf.
Contact met deze auteur

Van Guus Scholten verscheen bij BoekenRoute:

“De geleerde die niet wist hoe verder”
paperback/ gebrocheerd: € 12,50
De magische verhalen gaan over liefde, wijsheid, kennis en begrip. Kwaliteiten...

 

“Samenwerken met jezelf”
paperback/ gebrocheerd: € 24,50; e-Boek (PDF): € 9,95
Als je de gebeurtenissen in je leven wilt kunnen plaatsen, of als je wilt weten...