de boeken van Esther Jacobs:

Ik zie kansen waar anderen problemen zien. Ik heb geleerd om tegenslag te gebruiken om mijn fundering te verstevigen. Ik vind prachtige verhalen in ogenschijnlijk gewone dingen en mensen die ik ontmoet. Ik kan iets geweldigs maken van iets gemiddelds. En ik heb eindelijk ontdekt dat succes gemakkelijk kan zijn als je je hart volgt, niet je hoofd. Ik deel hoe jij dit ook allemaal kunt. Via mijn presentaties, boeken, e-cursussen, workshops, retraites, RESULTANT sessies en in de social media vind je inspiratie en concrete tips. Deze mindshift geeft je niet alleen de controle over je eigen leven, maar maakt je ook tot een inspiratiebron voor de mensen om je heen.

Geen excuses!
Ze noemen me de ‘No Excuses Lady’ omdat ik dingen voor elkaar krijg, ongeacht de omstandigheden. Onzekerheid is mijn comfortzone geworden. Mijn geheim? Focus alleen op de dingen die je kunt beïnvloeden. Werk met wat je hebt. Zoek en pak kansen als een ondernemer. Neem de touwtjes in handen "to make things happen" in je bedrijf en je leven. Wacht niet langer. Doe het vandaag!

"Walk the talk"
In de afgelopen 25 jaar als ondernemer heb ik veel uitdagingen omgezet in kansen:

● Met mijn initiatief Coins for Care zamelde ik €16 miljoen in voor goede doelen, zonder enige ervaring, met een budget van nul. Uiteindelijk werd ik tot ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’ werd benoemd.
● Als deelnemer aan het bekende reality programma ‘Expeditie Robinson‘ overleefde ik een maand op een onbewoond eiland in Maleisië. Een ‘interessante’ ervaring en een les in groepsdynamiek, die ik nog steeds gebruik in presentaties en workshops.
● Over een 7-jarige relatie met de grootste playboy op een Caribisch eiland schreef ik de bestseller: ‘Heb jij al een foute man?’
● Een goedkope trans-Atlantische cruise inspireerde me om levens veranderende (en fiscaal aftrekbare!) ‘Cruise your Business‘ trips te organiseren voor ondernemers.
● Ik ben uit Nederland ‘ontslagen’ omdat ik te veel reis. Dezelfde overheid die me het land uit zette, vroeg vervolgens mijn hulp om de problemen voor de nieuwe ‘mobiele generatie’ aan te pakken…
● Ik vond de ultieme vrijheid buiten het systeem en reisde in meer dan 100 landen. Als lifestyle-pionier inspireer en help ik anderen nu om lokatie onafhankelijk te wonen en werken.
● Al deze ervaringen integreerde ik in meer dan 1000 keynote presentaties, twee TEDx-lezingen en 25 boeken.
● Ik behoor tot de top 10% social media influencers wereldwijd en ben ruim 500 keer geïnterviewd op TV, radio en in andere internationale media.
Contact met deze auteur

Van Esther Jacobs verscheen bij BoekenRoute:

“Schrijf je boek in één week!”
e-Boek (PDF): € 7,95
Heb je wel eens nagedacht over het schrijven van een boek? Misschien moet je...

 

“Handboek voor wereldburgers (3e herziene druk 2019)”
paperback/ gebrocheerd: € 20,00
NIEUW: DE GEHEEL HERZIENE EDITIE 2019 Stel, je hebt een eigen huis en een...

 

“Vrijheid om te worden wie je bent”
paperback/ gebrocheerd: € 14,50
Op 5 mei herdenken we de bevrijding van Nederland. Maar hoe vrij zijn we, en...

 

“Handboek voor Wereldburgers”
e-Boek (PDF): € 9,95
(let op dit is het e-boek PDF van de 1e druk, de 3e druk is inmiddels leverbaar...

 

“Wat is jouw excuus”
paperback/ gebrocheerd: € 12,50
Esther Jacobs (1970) heeft geen baan, relatie, geld, pensioen, rijke familie...

 

“Wat is jouw droom?”
paperback/ gebrocheerd: € 15,95
Door dit boek op te pakken, heb je de eerste stap gezet op weg naar jouw droom....

 

“Je bent een TOP VROUW”
gebonden: € 9,95; e-Boek (PDF): € 4,95
Heb jij ook wel eens het gevoel dat je te veel ballen in de lucht moet houden?...

 

“Heb jij al een foute man?”
paperback/ gebrocheerd: € 18,95; e-Boek (PDF): € 6,99
"Foute mannen zijn net mensen!", zegt Marian Mudder. En Annemarie Postma vindt...

 

 

Esther Jacobs