de boeken van Erik van Praag:

Erik van Praag is geboren in 1940, psycholoog en andragoloog (Universiteit van Amsterdam, 1965), gehuwd, vader van drie kinderen en opa van zeven kleinkinderen. Hij heeft gewerkt als docent en manager aan de universiteit, als hoofd van een afdeling in een psychiatrisch ziekenhuis, als psychotherapeut, en als organisatie-adviseur, trainer en coach in het bedrijfsleven.

Van Praag heeft ervaring in Duitsland, Tsjechië, Rusland, Estland, Israël/Palestina en in de Verenigde Staten. Hij heeft een aantal internationale zomerconferenties georganiseerd in diverse landen, zoals: New Perspective - 7 days of Creation, The Challenge of Unity, A Quest for Personal Leadership (Leading to the Future), Leading to the Edge, en leidde meermalen (samen met anderen) de internationale workshop ‘Healing the wounds of War’. Thans is hij oprichter en directeur van ‘The Edge, International School for Leadership and Spirituality’.

Hij is een 'accredited facilitator' van het ‘Transformatie Spel’ en ‘Frameworks for Change’, en een gecertificeerd trainer van de tweedaagse training 'Essential Peacemaking/ Women and Men'. Verder is hij retraiteleider van de ‘Quantum Sprong’.

Hij heeft vele artikelen en twaalf boeken geschreven, waaronder Ruimte voor Geluk, Spiritueel Leiderschap, Zin in Zorg en Leven op het Randje nog steeds verkrijgbaar zijn.
Contact met deze auteur

Van Erik van Praag verscheen bij BoekenRoute:

“Op weg naar jezelf ... een pelgrimsreis in zeven etappes”
paperback/ gebrocheerd: € 15,50
In jezelf ligt een schat verscholen: je diepste zijn, de grond van je wezen....

 

“Voor niets gaat de zon op”
paperback/ gebrocheerd: € 27,95
Laten we streven naar het hoogste, graven naar het diepste en de wereld omspannen...

 

 

Erik van Praag