de boeken van Iwanjka Geerdink:

Iwanjka is momenteel primair werkzaam als auteur, uitgever, changemaker en artiest (gitaar, zang).
Iwanjka is geboren in Afrika, heeft Informatika gestudeerd aan de Universiteit Twente, heeft tien jaar als project manager gewerkt bij onder andere ABN AMRO en heeft een ICT bedrijf opgericht (B-inIT). Hij is niet meer werkzaam bij banken en heeft B-inIT inmiddels verlaten.
Iwanjka is mede oprichter van stichting PositievenooD (op een andere manier mensen die vastlopen helpen dan via de reguliere GGZ methode), en daarmee de methode die in het boek Diagnose Levensklem beschreven staat in de praktijk brengend.
Naar aanleiding van het inzicht dat de reden van depressie verankerd zit in het ´systeem´ van onze maatschappij heeft Iwanjka samen met Jan Frank Koers Nieuw Nederland als politieke partij op de kaart gezet (Lijst12 landelijke verkiezingen 2010), hij was campagneleider voor deze partij. Na de verkiezingen is Iwanjka Deniesa (www.deniesa.nl, De Nieuwe Samenleving' en Novaglobe (www.novaglobe.org. De Nieuwe Wereld) gestart en werkt samen met nationale en internationale bewegingen om fundamentele verandering te bewerkstelligen. Recentelijk heeft hij het boek 'Novaglobe' gepubliceerd waarin een concreet her ontwerp van de samenleving, of beter het onderliggende systeem voorgesteld wordt. Dit ontwerp wordt door Deniesa en Novaglobe tevens al geïmplementeerd, in samenwerking met bijvoorbeeld de Worldshift Movement (Ervin Laszlo) en diverse politieke partijen, nationaal en internationaal. Voor meer informatie, zie www.iwanjka.novaglobe.org

Zijn boeken zijn ook via 'Waardebepaling Achteraf' te verkrijgen via deze link (BookcoopNL titels):
http://bit.ly/ScwZ0K
Contact met deze auteur

Van Iwanjka Geerdink verscheen bij BoekenRoute:

“Diagnose Levensklem - 3e druk”
paperback/ gebrocheerd: € 23,95
Contact met de auteur / uitgever (ook voor boekwinkels ed.): iwanjka@gmail.com Van...

 

“Novaglobe”
paperback/ gebrocheerd: € 9,95
Dit boek is een 'beta versie'. Het is via een 'open source' weg tot stand gekomen....

 

“Diagnose levensklem, heruitgegeven, zie elders”
paperback/ gebrocheerd: € 23,95; e-Boek (PDF): € 6,95
Dit isbn betreft de 2e druk. De geheel herziene 3e druk vindt u via u onder...

 

 

Iwanjka Geerdink