de boeken van Frank de Zanger:

Neem een kijkje op de blog van Frank de Zanger: https://frankdezanger.com voor nieuws, liedteksten, studio-opnamen, boektrailers, gedichten, tekeningen, korte verhalen, en mini-zeilboten. Informatie over boeken van Frank de Zanger ook bij Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl

Frank de Zanger combineert zijn werk als consultant met het schrijverschap. Zijn werk brengt hem in alle uithoeken van de wereld. Hij begon aan zijn eerste manuscript in zijn studietijd in Amsterdam en aan het eind van zijn studie (fysische geografie) volgde hij een postdoctorale cursus Wetenschapsjournalistiek aan het Instituut voor Perswetenschap. Daaruit volgde artikelen voor kranten en tijdschriften. De korte verhalen kwamen als vanzelf. Inspiratie hiervoor deed hij op tijdens zijn vele en verre reizen als water- en milieuadviseur in vaak exotische delen van de wereld. Na de korte verhalen volgden romans, die enerzijds zijn geënt op plaatsen waar de schrijver heeft gewerkt en anderzijds op onderwerpen die hem na aan het hart liggen, zoals: houding ten opzichte van werk, kunst, romantiek, religie, milieu/zonne-energie, politiek, persoonlijk initiatief, en de onafhankelijkheid die mensen zoeken.

Vijf boeken verschenen inmiddels van zijn hand. Zijn debuutroman is 'EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS' (1997), die speelt op Sri Lanka. Zijn tweede roman is 'NOBEL WAS HIJ' (1999), de eerste Nederlandstalige eco-thriller. Zijn derde boek bestaat uit geïllustreerde reisverhalen; titel: 'WERELD-IMPRESSIES VAN EEN JETPLANE-NOMADE' (2000). Zijn vierde boek is de novelle 'DE RING' (2010), die speelt in de oude tsarenstad Sint-Petersburg en in de Provence. 'DE RING' is vertaald naar het Engels en is bij Amazon.com verschenen onder de titel 'A RING' (2011). De laatste roman van Frank de Zanger is 'GEZIEN DE GEKTE' (2014) en speelt zich af in Hotel De Zolderkamer aan de Prinsengracht in Amsterdam.
Contact met deze auteur

Van Frank de Zanger verscheen bij BoekenRoute:

“Wereld-impressies van een jetplane-nomade”
paperback/ gebrocheerd: € 12,90
Frank de Zanger beschrijft komische, hilarische en soms droevige situaties,...

 

“Gezien de Gekte”
paperback/ gebrocheerd: € 9,90; e-Boek (ePub): € 6,90
De boektrailer van roman 'GEZIEN DE GEKTE' bekijken? Klik op het YouTube-icoon,...

 

“De Ring”
paperback/ gebrocheerd: € 9,90; e-Boek (ePub): € 6,90
De boektrailer van novelle 'DE RING' bekijken? Klik op het YouTube-icoon, of...

 

“Nobel Was Hij”
paperback/ gebrocheerd: € 9,90; e-Boek (ePub): € 6,90
De boektrailer van roman 'NOBEL WAS HIJ' bekijken? Klik op het YouTube-icoon,...

 

“Een Zee van Zacht Geruis”
paperback/ gebrocheerd: € 9,90; e-Boek (ePub): € 6,90
Voel de tropen op het exotische Sri Lanka en beleef een verliefdheid onderweg....

 

 

Frank de Zanger